Over Depooter

Wat maakt ons zo uniek?

Depooter, verdeler van horlogemerken Omega, Longines, Tissot en Balmain, is al meer dan 100 jaar actief in het horlogemakersvak. Daarmee zijn we de oudste gevestigde waarde in de stad en zijn we uitgegroeid tot een echt begrip in Limburg. Op elk moment kunt u rekenen op onze ervaring en vakmanschap.

Uiterst betrouwbare service

Wij beschikken over een volledig uitgerust herstelatelier met apparatuur die voldoet aan de allerstrengste normen. Bovendien behaalde onze gekwalificeerde horlogemaker alle nodige certificaten om zelf in huis de meest delicate werken uit te voeren. De stukken die u ons toevertrouwt, zijn dus steeds in veilige handen.

Erkend OMEGA service atelier

OMEGA adviseert om uw horloge om de 4 à 5 jaar van een volledig onderhoud te voorzien om zijn nauwkeurigheid, uiterlijk en waarde te behouden. Depooter raadt verder aan om uw OMEGA horloge jaarlijks te laten testen op waterdichtheid omdat het onderhevig is aan veroudering van de pakkingen en schade van buitenaf. Op haar website biedt OMEGA een film waarin de handelingen tijdens een volledig onderhoud worden getoond.

Topkwaliteit gegarandeerd

Depooter is aangesloten bij Ars Nobilis, de Hoge Raad voor Juwelen en Uurwerken. Deze Belgische vereniging ziet toe op de naleving van een strikte ethische code in de juweel- en uurwerkindustrie. Ons lidmaatschap bewijst dat we op alle vlakken de allerhoogste kwaliteitseisen nastreven.